«

»

Sep 09

Jus Delima Bio Emas Memulih Kecederaan Terkena Air Panas Atau Minyak Panas

Jus Delima Bio Emas 750ml

Jus Delima Bio Emas 750ml

Jus Delima Bio Emas (Delima Bio Gold) Boleh Cegah Melecur Kena Air panas Atau Minyak panas.

Jus Delima Bio Emas boleh digunakan untuk mencegah melecur akibat terkena minyak panas atau air panas.

Caranya ialah apabila berlaku kemaalangan terkena minyak panas atau air panas, sapukan Jus Delima Bio Emas dengan segera ke atas bahagian kulit yang berkenaan. Perlu dinyatakan bahawa jangan sekali-kali tempat tercedera itu terkena air kerana ia akan menyebabkan kulit jadi mengelembung dan terkopak yang akan menambah penderitaan pesakit berkenaan.

Insyaallah kawasan yang terkena minyak/air panas itu tidak akan mengelembung teruk. Parutnya juga menjadi licin, normal dan tidak berkeepot. Walau bagaimana pun kesakitan akibat daripada simbahan air/minyak panas itu akan tetap dirasai untuk tempuh tertentu sebelum reda.

KAJIAN KES:

Di bawah ini ialah gambar adik Aisah binti Adnan yang tinggal di Kampung Laut 2, Wakaf Baharu Kelantan yang mengalami kemalangan tertumpah air panas di bahagian dada dan leher yang teruk.

Jus Delima Bio Emas Merawat Melecur Air Panas

Jus Delima Bio Emas Merawat Melecur Air Panas

Kawasan tercedera itu kemudiannya disapu dengan Jus Delima Bio Emas. Kulitnya tidak mengelembung atau terkopak teruk.

Jus Delima Bio Emas Merawat Melecur Kena Air Panas

Jus Delima Bio Emas Merawat Melecur Kena Air Panas

Selepas sebulan, kecederaan itu pulih sepenuhnya dengan tidak meninggalkan parut sebagaimana yang biasa kita lihat pada kesan kecederaan yang dirawat cara biasa.

Untuk mendapat maklumat lanjut mengenai kejadian kemalangan dan proses merawat luka kerana terkena air panas menggunakan Jus Delima Bio Emas ini bolehlah berhubung dengan:

Puan Mok Su Zakira di talian nombor 014-541 6799

Oleh itu adalah baik untuk setiap keluarga menyimpan sebotol Jus Delima Bio Emas di rumah untuk kegunaan semasa kecemasan.

PERINGATAN:
Jangan sesekali terkena air di bahagian kemalangan. Jika terkena air, kulit bahagian itu akan mengelembung.

Kredit:

Encik Musa Batu Cave: 019-283 3884

________________________________________________________________________________________

Mengenai Jus Delima Bio EmasTM 

Jus Delima Bio Emas ialah Minuman Herba Campuran.

  • Khasiat semua buah-buah yang terkandung dalam produk Delima Bio EmasTMtelah melalui kajian klinikal dan saintifik yang telah dijalankan oleh pelbagai pehak dari serata dunia dan boleh dirujuk di laman web National Institutes of Health – NIH.
  • NIH memuatkan journal-journal serta artikel-artikel berkaitan penyelidikan atau penemuan berhubung dengan dunia perubatan dan menjadi rujukan kepada para pengamal perubatan, penyelidik, pesakit, penuntut dan profesional seluruh dunia.
  • Journal-journal serta artikel yang memuatkan hasil kajian saintifik ke atas bahan-bahan yang digunakan sebagai formulasi dalam JusDelima Bio EmasTM iaitu Ekstrak Delima, Anggur, Zaitun, Kurma, Aprikot, Manna dan Madu boleh semak di sini.
  • Sumber rujukan ini diterbitkan olehNational Institutes of Health – NIH, Amerika Syarikat dan Kanada dan juga universiti-universiti dan pusat penyelidekan yang berkenaan.

Dengan adanya sumber maklumat yang berwibawa mengenai bahan-bahan yang digunakan dalam Jus Delima Bio Emas, diharap ianya memberi panduan dan boleh menggunakanya mengikut tujuan yang bersuaian. Jus Delima Bio Emas juga mempunyai Sijil Pengesahan HALAL JAKIM.

GUNAKAN JUS DELIMA BIO EMAS TANPA WAS-WAS

________________________________________________________________________________________Sila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA