Bio Emas

Jus Delima Bio Emas adalah jenama minuman botani campuran yang dicipta daripada kombinasi ekstrak buah-buah pilihan yang terdiri daripada ekstrak buah delima, biji anggur, biji/daun zaitun, kurma, manna, biji apricot dan diperkaya dengan madu lebah.

Delima Bio Emas Sahabat Warga Emas

Delima Bio Emas Sahabat Warga Emas

Kenapa herba tersebut menjadi pilihan?
Kami telah membuat penyelidikan terhadap kajian-kajian saintifik dan kelinikal oleh pengkaji-pengkaji daripada institusi dan universiti dari seluruh dunia keatas herba-herba tersebut dan daripada kajian-kajian mendapati semua herba yang kami pilih mempunyai khasiat yang terbaik untuk kesejahteraan manusia.

Kegunaan Pati Jus Delima Bio Emas
Fungsi utama Delima Bio Emas ialah untuk penambahbaikan kepada kekurangan nutrisi, mineral serta vitamin dan zat-zat yang diperlukan oleh badan. Nutrisi, mineral, zat dan vitamin yang stabil dan mencukupi keperluan fizikal akan menjadikan badan sentiasa berada dalam keadaan positif dan cergas, menghindarkan daripada penyakit-penyakit dan mendapat kualiti hidup yang lebih baik.

Ianya sangat berfaedah diamalkan oleh orang yang berusia 30 tahun ke atas khususnya warga emas.

Adakah Bukti Kajian Saintifik/Klinikal Ke atas Bahan-bahan Yang DiGunakan?
Ada 22,890 journal yang melibatkan lebih dari 30,000 pakar penyelidik yang terbabit dengan 7 jenis bahan yang mana bahan-bahan tersebut digunakan dalam formulasi Bio Emas. Kami meletakkan semua journal tersebut samaada yang telah lengkap atau yang peringkat kajian serta yang pro & kontra untuk tatapan, seperti di bawah.

Bagi ekstrak atau jus delima sahaja terdapat 1,282 kajian / penyelidikan telah mengesahkan menemui pelbagai khasiat untuk kesihatan. Sebenarnya ada lebih 3,000 kajian telah dijalankan ke atas khasiat dan potensi perubatan buah delima.

Jumlah Jurnal Kajian:

  1.  Delima: 1,282
  2. Al Manna: 1,706
  3. Kurma: 1,019
  4. Aprikot: 172
  5. Zaitun : 1,533
  6. Anggur :  3,100
  7. Madu : 14,078
  8. Jumlah: 22,890 set kajian

Siapakah Yang Membuat Kajian Saintifik Dan/Atau Klinikal Itu?
Untuk mengetahui sebahagian daripada ahli-ahli sains dan/atau penyelidik tersebut sila KLIK sini. Setiap dari mereka menjalankan kajian secara berpasukan dan hasil daripada kajian mereka itu ada yang dibuat review oleh pasukan pengkaji yang lain pula. Dan bukan satu dua journal sahaja yang dihasilkan setiap dari mereka, malah lebih daripada itu. Untuk mengetahui kajian mereka yang lain, sila klik nama masing-masing.

Sumber rujukan ini diterbitkan oleh National Institutes of Health – NIH, Amerika Syarikat dan Kanada dan juga universiti-universiti dan pusat penyelidikan yang berkenaan.

Dengan adanya sumber maklumat yang berwibawa mengenai bahan-bahan yang digunakan dalam Jus Delima Bio Emas, diharap ianya memberi panduan dan keyakinan boleh menggunakanya tanpa ragu-ragu lagi

Jus Delima Bio Emas juga mempunyai:

Khasiat buah-buah yang terkandung dalam semua produk jenama Bio Emas terbukti melalui kajian klinikal dan saintifik yang telah dijalankan oleh pelbagai pehak dari serata dunia dan boleh dirujuk di laman web National Institutes of Health – NIH.

NIH memuatkan journal-journal serta artikel-artikel berkaitan penyelidikan/perubatan atau penemuan berhubung dengan dunia perubatan dan menjadi rujukan kepada para pengamal perubatan, penyelidik, pesakit, penuntut dan profesional seluruh dunia.

ANDA BOLEH GUNAKAN JUS DELIMA BIO EMAS TANPA RASA WAS-WAS

NIH is one of the world’s foremost medical research centers. An agency of the U.S. Department of Health and Human Services, the NIH is the Federal focal point for health and medical research.

The NIH website offers health information for the public, scientists, researchers, medical professionals, patients, educators, and students.

The Site has extensive information on funding and training opportunities, clinical trials, health news and links to the many Institutes and Centers that make-up the NIH.Sila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA

Kajian Saintifik Dan Klinikal Ke atas Bahan-bahan Dalam Jus Delima Bio Emas

Di bawah ialah link kepada kajian-kajian saintifik dan/atau kajian klinikal ke atas tujuh jenis bahan yang digunakan dalam Jus Delima Bio Emas. Kajian ini akan dikemaskini dari masa kemasa mengikut penemuan terbaru: 1. Delima Juice Delima Meningkatkan Protein Sirtuin1 di Sel Mononuklear Darah Periferal dari Pesakit dengan Diabetes Jenis 2: Percubaan Klinikal yang Mengendalikan Placebo …

View page »

Memori Delima Bio Emas Di MIHAS 2017 – Malaysia International HALAL Show

Penyertaan Delima Bio Emas di Festival Malaysia International HALAL Show – MIHAS 2017 di KLCC sebagai wakil rasmi Kerajaan Negeri Pahang

View page »

Mencari Jus Delima Terbaik

Jus Delima Bio Emas terbaik di dunia. Jus delima terbaik bagi maksud manafaat kesihatan ialah yang mengandungi  flavonoid yang tinggi. Falvonoid ialah satu unsur dalam buah delima yang mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi menjaga kesihatan tubuh badan. Ahli sains telah membuat penyelidikan mengenai buah delima dan mendapati buah delima yang diperolehi daripada Turki adalah …

View page »