«

»

Sep 21

Perbezaan Jus Delima Bio Emas Dengan Pati Delima

Jus Delima Bio Emas Untuk Sakit Kronik

Jus Delima Bio Emas Jus Delima Terbaik

Jus Delima Bio Emas (gambar sebelah kanan) ialah gabungan ekstrak seluruh sebiji buah delima yang terdiri daripada isi, serat dan kulit yang diproses untuk diambil ekstraknya. Nisbah ekstraknya ialah 1000gm ekstrak bersamaan dengan 8000gm buah delima mentah.

Selain ekstrak delima, Jus Delima Bio Emas di perkaya dengan ekstrak biji anggur, ekstrak biji zaitun, ekstrak biji aprikot dan ekstrak buah kurma. Nisbah ekstrak bahan-bahan tersebut juga sama iaitu 1:8 dan gabungan itu diperhebatkan lagi dengan madu dan al manna.

Dengan begitu hebat gabungan formulasi ekstrak buah-buahan yang mengandungi mineral semulajadi, nutrisi, zat dan vitamin itulah yang berupaya membantu menjana fungsi organ badan bertindak sebagaimana sepatutnya mereka bekerja setiap masa.

Manakala pati buah delima diperolehi hasil daripada aktiviti menekan sebiji buah delima dan ditadah airnya yang diperolehi daripada isi buah sahaja. Ia mudah berkulat sebaik sahaja terdedah kepada udara.

Apa yang diperolehi melalui proses ini ialah hanya zat yang terkandung dalam isinya sahaja.

Sebenarnya bahagian buah delima yang mengandungi unsur perubatan ialah dari dalam kulitnya yang berwarna merah yang mengandungi polifenol, antosianin, vitamin dan mineral lainnya. Hanya buah delima yang kulitnya berwarna merah sahaja yang mengandungi unsur perubatan.

Secara semula jadi, hampir semua jenis buah ditakdirkan menyimpan bahan-bahan unsur perubatan di dalam kulit, biji atau daun. Bahagian isi hanya mengandungi air dan gula sahaja, seperti pisang, manggis, epal, lai, keranji dan lain-lain.

Ingin Tahu Lebih Lanjut Mengenai Jus Delima Bio EmasTM ?

Jus Delima Bio Emas ialah Minuman Herba Campuran.

  • Khasiat semua buah-buah yang terkandung dalam produk Delima Bio EmasTM telah melalui kajian klinikal dan saintifik yang telah dijalankan oleh pelbagai pehak dari serata dunia dan boleh dirujuk di laman web National Institutes of Health – NIH.
  • NIH memuatkan journal-journal serta artikel-artikel berkaitan penyelidikan atau penemuan berhubung dengan dunia perubatan dan menjadi rujukan kepada para pengamal perubatan, penyelidik, pesakit, penuntut dan profesional seluruh dunia.
  • Journal-journal serta artikel yang memuatkan hasil kajian saintifik ke atas bahan-bahan yang digunakan sebagai formulasi dalam Jus Delima Bio EmasTM iaitu Ekstrak Delima, Anggur, Zaitun, Kurma, Aprikot, Manna dan Madu boleh semak di sini.
  • Sumber rujukan ini diterbitkan oleh National Institutes of Health – NIH, Amerika Syarikat dan Kanada dan juga universiti-universiti dan pusat penyelidekan yang berkenaan.

Dengan adanya sumber maklumat yang berwibawa mengenai bahan-bahan yang digunakan dalam Jus Delima Bio Emas, diharap ianya memberi panduan dan boleh menggunakanya mengikut tujuan yang bersuaian. Jus Delima Bio Emas juga mempunyai Sijil Pengesahan HALAL JAKIM.

GUNAKAN JUS DELIMA BIO EMAS TANPA WAS-WASSila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA