↑ Return to Mengenai Kami

Penafian – Disclaimer

Dengan memasuki laman web ini pelawat secara otomatik tertakluk kepada  penafian atau terma berikut:

  1. Segala artikel dalam laman web ini adalah sebagai perkongsian pengalaman dan informasi sahaja.
  2. Segala praktik yang pelawat lakukan hasil pembacaan sesuatu artikel di laman web ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri samaada hasilnya berkesan atau sebaliknya. Pehak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas keputusan pelawat.
  3. Semua produk yang dipaparkan dalam laman web ini BUKAN UBAT. Ianya ialah MAKANAN TAMBAHAN yang mengandungi zat-zat, vitamin, mineral dan bahan-bahan yang terkandung dalam herba yang digunakan.
  4. Semua produk yang diulas di laman web ini adalah mengikut pengetahuan penulis dan jika pembaca membelinya ia adalah di atas tanggungjawab pembeli sendiri ke atas apa-apa keputusan berkait dengannya.
  5. Harus diingat nasihat pegawai perubatan bertauliah  hendaklah diutamakan kerana mereka mempunyai kelayakan.
  6. Tidak dijamin segala artikel dalam laman web ini memberi hasil sepertimana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor lain yang menentukan.
  7. Pehak admin berhak menukar, meminda, menambah atau melupuskan apa-apa maklumat dalam laman web ini pada bila-bila masa diperlukan.
  8. Sebahagian atau semua artikel mengkin sesuai untuk satu-satu masa dan/atau mungkin tidak sesuai lagi pada satu-satu masa yang lain, maka itu adalah diluar kawalan admin.
  9. Isi kandungan penafian ini akan dikemaskini dari masa ke masa


Sila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA