«

»

Aug 17

Anda Resdung? Gunalah Jus Delima Bio Emas

rawat resdung dengan Jus Delima Bio Emas

resdung


Jus Delima Bio Emas mampu mengatasi masaalah resdung. Caranya ialah minum Jus Delima Bio Emas 2 sudu besar pagi sebelum sarapan dan 2 sudu besar sebeum masuk tidur malam.

Tindakbalas Terhadap Jus Delima Bio Emas

Tindakbalas biasa yang akan dialami oleh pengidap resdung selepas minum Jus Delima Bio Emas ialah:

  • Keluar hingus yang lebih daripada biasa
  • Keluar air mata berlebihan
  • Keluar tanda gatal-gatal biasanya di bahagian muka, dada atau belakang
  • Bersin yang kerap daripada biasa

Ada diantara tindakbalas diatas boleh bermula seawal 2 jam selepas minum Jus Delima Bio Emas. Walau bagaimana pun lazimnya tindakbalas tersebut akan berhenti selepas 2 atau 3 hari sahaja.

Bagi mengatasi masaalah gatal-gatal yang timbul, ambil sedikit Jus Delima Bio Emas dan cairkan dengan sedikit air bersih disapukan keatas bahagian yang gatal itusetiap kali selepas mandi. Insyaallah selepas 2 hingga 3 hari, gatal tersebut hilang.

________________________________________________________________________________________

Mengenai Jus Delima Bio EmasTM 

Jus Delima Bio Emas ialah Minuman Herba Campuran.

  • Khasiat semua buah-buah yang terkandung dalam produk Delima Bio EmasTMtelah melalui kajian klinikal dan saintifik yang telah dijalankan oleh pelbagai pehak dari serata dunia dan boleh dirujuk di laman web National Institutes of Health – NIH.
  • NIH memuatkan journal-journal serta artikel-artikel berkaitan penyelidikan atau penemuan berhubung dengan dunia perubatan dan menjadi rujukan kepada para pengamal perubatan, penyelidik, pesakit, penuntut dan profesional seluruh dunia.
  • Journal-journal serta artikel yang memuatkan hasil kajian saintifik ke atas bahan-bahan yang digunakan sebagai formulasi dalam JusDelima Bio EmasTM iaitu Ekstrak Delima, Anggur, Zaitun, Kurma, Aprikot, Manna dan Madu boleh semak di sini.
  • Sumber rujukan ini diterbitkan olehNational Institutes of Health – NIH, Amerika Syarikat dan Kanada dan juga universiti-universiti dan pusat penyelidekan yang berkenaan.

Dengan adanya sumber maklumat yang berwibawa mengenai bahan-bahan yang digunakan dalam Jus Delima Bio Emas, diharap ianya memberi panduan dan boleh menggunakanya mengikut tujuan yang bersuaian. Jus Delima Bio Emas juga mempunyai Sijil Pengesahan HALAL JAKIM.

GUNAKAN JUS DELIMA BIO EMAS TANPA WAS-WAS

________________________________________________________________________________________

 Sila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA