«

»

Feb 05

Menjaga Buah Pinggang Daripada Mengalami Masaalah Kerosakan

Masaalah kerosakan buah pinggang sangat perlu diberi perhatian. Jika dahulu masaalah buah pinggang rosak jarang-jarang diketahui. Tetapi sekarang ini masaalah penyakit buah pinggang ini telah menjadi ancaman antara yang tertinggi dihidapi oleh rakyat Malaysia.

Merawat penyakit buah pinggang adalah suatu yang sukar tetapi bukan mustahil. Lazimnya langkah terakhir ialah dengan kaedah mencuci darah melalui mesin. Namun daripada kajian para penyelidik mendapati sejenis bahan yang dikenali sebagai Al Manna atau Gam Arab mempunyai unsur-unsur yang mampu membantu organ buah pinggang.

Terdapat sejumlah 19 buah kajian klinikal dan saintifik yang telah dijalankan oleh para penyelidik diseluruh dunia yang mendapati keberkesanan al manna dalam membantu pemulihan buah pinggang.

Hasil kajian itu boleh lihat di sini boleh lihat di sini. Pehak Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) juga ada membuat kajian Penyelidikan UMK Ke atas Manna dan boleh lihat di sini. Pati Delima Bio Emas

Sebenarnya pengambilan al manna secara tunggal masih perlukan nutrisi, vitamin dan zat-zat daripada bahan-bahan yang lain. Ini kerana bagi pesakit yang telah menjalani hemodialisis, mereka akan kehilangan tenaga sebaik selepas menjalani proses cuci darah kerana semua nutrisi yang ada dalam darah juga dinyahkeluarkan.

Oleh itu bahan-bahan lain dalam Jus Delima Bio Emas seperti madu lebah dan kurma akan mengembalikan tenaga dengan cepat dan dengan itu pesakit cepat mendapat tenaga dan mampu menjalankan tugas rutin harian samaada di rumah atau di tempat kerja.

Komponen bahan-bahan yang digunakan dalam Jus Delima Bio Emas boleh lihat di sini.

Di sini anda boleh melihat semua kajian saintifik/klinikal bagi setiap jenis bahan yang digunakan. Ada beberapa pengguna yang sudi memberi lapuran setelah menggunakan Jus Delima Bio Emas. Boleh baca di sini Sila KlikSila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA