«

»

Aug 18

Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas

Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas, stem cell terbaik di malaysia.

Stem Cell Bio Emas akan di keluarkan dalam pek baru sedikit masa lagi. Oleh kerana kini kami memiliki kilang pengeluaran sendiri, harga yang akan ditawarkan akan lebih rendah lagi daripada pek lama. Tunggu kemunculannya


Dr Abd Razak menerangkan khasiat Stem Cell Plus Fiber 3 in 1

Stem Cell Bio Emas untuk kecantikan wajah, luaran dan dan dalaman

Stem Cell Bio Emas untuk kecantikan wajah, luaran dan dan dalaman

Stem Cell Bio Emas diformulasi khusus untuk menjana kecantikan kulit yang halus, kenyal, gebu serta cerah, serta membina

Stem Cell Bio Emas 3 in 1 plus fiber

Puan Monaliza Sebelum Mengguna Stem Cell Bio Emas 3 in 1 plus fiber

kecergasan dan kesihatan dengan memulih dan menstabilkan hormon wanita, melambatkan penuaan, memperbaiki keanjalan kulit wajah serta memulihkan keintiman wanita.

Stem Cell 3 in 1 Bio Emas Cantik Dipandang Sehat Di dalam

Puan Monaliza selepas menggunakan 3 kotak Stem Cell 3 in 1 Bio Emas Cantik Dipandang Sehat Di dalam


Stem Cell Bio Emas juga diformulasi untuk mempertingkatkan kualiti kesihatan dalaman.

Stem Cell Bio Emas di rumus daripada:

 • Stem Cell Epal
 • L-Glutathione
 • Collagen
 • Vitamin C
 • Fiber Oat
 • Habatussawda
 • Ekstrak buah delima
 • Ekstrak buah zaitun
 • Ekstrak buah goji
 • Ekstrak buah tin
 • Ekstrak buah kurma
 • Ekstrak buah kismis
 • Madu

Oleh kerana Stem Cell Bio Emas bukan sahaja mengandungi bahan-bahan tunjang untuk kecantikan iaitu L-Glutathione, Collagen dan Vitamin C, malah mengandungi bahan tunjang untuk kesihatan iaitu Stem Cell epal, delima, zaitun, goji, habatussawda, buah tin, kismis dan madu lebah, maka ianya amat sesuai untuk wanita dan lelaki juga tidak kira peringkat umur yang pentingkan kecantikan dan kesihatan luaran serta dalaman.

Stem Cell 3 in 1 Bio Emas Cantik Dipandang Sehat Di dalam

Stem Cell 3 in 1 Bio Emas Cantik Dipandang Sehat Di dalam

Stem Cell Bio Emas dihasilkan daripada sumber halal serta bukan sintetik khususnya Vitamin C, Collagen dan L-Glutathione dan diperbuat oleh kilang yang dimiliki 100% muslim.

Stem Cell 3 in 1 Bio Emas Cantik Dipandang Sehat Di dalam

Stem Cell 3 in 1 Bio Emas Cantik Dipandang Sehat Di dalam


Stem Cell Bio Emas diproses dengan teliti bagi memenuhi keperluan dan citarasa pengguna dimana:

 • Warnanya adalah dari bahan organik iaitu daripada bunga rose, tidak terlalu merah.
 • Tiada bau hanyir atau busuk.
 • Mudah larut dalam air suam.
 • Rasanya sangat sesuai, tidak terlalu manis.
 • Stem Cell Epal yang digunakan dari jenis gred terbaik.
 • Kollagen, Vitamin C dan L-Glutathione daripada sumber halal dan bukan sintetik.
 • Dibuat oleh kilang 100% muslim yang mementingkan konsep suci, bersih dan halalan toyyiban

Stem Cell Bio Emas diformulasikan bukan sahaja untuk kecantikan luaran, bahkan ia juga diformulasikan untuk meningkatkan kualiti kesihatan dalaman. Sebab itulah kami menyediakan juga Stem Cell Epal daripada kualiti dan gred terbaik, ekstrak delima, madu, habatussawda dan lain-lain seperti diatas untuk menjaga kesihatan dalaman dan keseluruhan organ badan.

Kegunaan Stem Cell Bio Emas

 • Boleh mencerahkan kulit dalam masa 14 hari hingga sebulan
 • Melembabkan kulit serta menjadikan kulit lebih anjal dan elastik
 • Boleh juga mengurangkan garis kedutan pada kulit serta mengecilkan pori-pori kulit
 • Membantu memulihkan kerosakan kulit yang kusam atau berparut
 • Membantu meningkatkan imunisasi badan serta mengurangkan radikal bebas
 • Membantu mengatasi jeragat dan jerawat
 • Membantu mengatasi masaalah tumit merekah, parut dan selulit
 • Stem Cell Bio Emas sesuai digunakan untuk mempertingkatkan kualiti kecantikan dan kesihatan luar dan dalaman bagi wanita dan lelaki yang perihatin kepada keterampilan diri yang unggul

Cara Mengguna:

Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas mampu memberi kesan selepas 7 hari penggunaan, dan pada lazimnya selepas hari ke 14 kesan positif boleh dilihat dan dirasai apabila mengikut cadangan penggunaan seperti berikut:

1. Sebelum mula mengambil Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas, buatlah jadual diet anda untuk selama 7 hari atau sebaik-baiknya untuk tempuh 14 hari supaya semua zat-zat, nutrien dan vitamin yang ada dalam Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas dapat berfungsi dan berinteraksi dengan sel-sel dan tisu badan dengan kadar optimum. Dan untuk maksud ujian, cuba anda garu-garu kulit di tangan anda dan lihat kadar berdebu yang keluar.

2. Diet yang disyorkan dalam tempuh tersebut ialah makanan yang tidak mengandungi daging samaada daging lembu, kerbau atau kambing. Elakkan makan organ dalaman seperti hati atau limpa.
Juga elakkan memakan makanan laut seperti udang, ketam, sotong, kerang, ikan masin, belacan, cincalok, budu, makanan jeruk dan seumpamanya.

3. Makanan yang disyorkan dalam tempuh tersebut ialah makan masakan yang mengandungi banyak sayuran, ikan, sup sayur, buah-buahan dan yang paling penting hendaklah minum air sekurang-kurangnya 1.5 liter hingga 2 liter sehari (satu setengah botol air mineral).

4. Jadual makan dan minum anda seperti biasa sahaja, hanya yang perlu dielakkan dalam masa 7 atau hingga 14 adalah sepertimana yang dinyatakan di (2) diatas.

5. Cara pengambilan:
Setiap satu sachet mengandungi 20gm Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas. Bancuhkan ke dalam air bersih (yang terbaik gunakan air sejuk yang disejukkan dalam peti sejuk) dan kacau hingga larut dan sebati. Biarkan seketika (anggaran 30 saat) dan minum sekali sehari.

Masa yang paling sesuai diminum ialah sebelum masuk tidur malam. Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas ini boleh juga di buat dua kali pengambilan sehari iaitu pangambilan pertama sebanyak 10gm pada awal pagi dan pengambilan kedua 10gm lagi sebelum masuk tidur malam.
7. Selepas tempuh berdiet selama 7 hari (sebaik-baiknya 14 hari) tanda positif mulai kelihatan dengan nyata dimana garis-garis halus terutama di sekitar hujung mata mulai hilang dan tona kulit menjadi cerah. Bila diguris pada kulit tiada lagi debu atau habuk kulit kerana proses pertumbuhan tisu baru menggantikan tisu mati berlaku dengan pantas.

8. Badan pun rasa bertenaga dan mudah bergerak. Pada tahap ini anda boleh kembali kepada selera anda yang lama atau anda boleh meneruskan diet yang diatas.

9. Suka juga dinyatakan bahawa anda boleh juga mengambil Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas tanpa mengamalkan diet seperti disyorkan diatas tetapi kesan positifnya agak lewat sedikit kelihatan iaitu selepas 14 hari hingga ke sebulan. Ini kerana pada masa Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas bekerja menyahkeluarkan (detox) bahan-bahan toksid daripada badan melalui urin dan peloh, pada masa yang sama bahan toksid baru masuk kedalam badan melalui pelbagai jenis makanan yang diambil tanpa had. Sebab itulah kesan positif agak lewat sedikit dirasai.

10. Walau bagaimana pun Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas memang memberi kesan positif keatas bahagian luar dan dalaman badan samaada mengamalkan diet yang dicadangkan atau tidak. Yang membezakan ialah apabila mengamalkan diet yang disyorkan, kesannya dapat dirasai dan dilihat dengan lebih cepat serta mantap.

# Sebelum ini kami mengesyorkan Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas dilarutkan dalam air suam tetapi kini kami mencadangkan menggunakan air bersih biasa atau lebih baik lagi air yang disejukkan dalam peti sejuk.Sila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA