↑ Return to Produk

Mudah Letih? Cepat Lesu? Tidak Bermaya? Minum Jus Delima Bio Emas

Jus Delima Bio Emas menghilangkan keletihan, lenguh, sakit sendi,lesu serta tidak bermaya
Kehidupan kita seharian sangat mencabar. Banyak rintangan dan cabaran yang perlu ditempuhi samaada suka atau tidak.

Untuk sampai ke tempat kerja pun terpaksa bangun awal pagi bagi menempuhi pelbagai halangan dalam perjalanan sebelum sampai. Semasa melaksana tugas harian juga tidak kurang cabaran yang dihadapi. Waktu pulang dari tempat kerja ke rumah, sekali lagi terpaksa mengharungi cabaran getir seperti kesesakan lalulintas, banjir, tekanan membayar tol dan sebagainya.

Jus Delima Bio Emas Untuk Sakit Kronik

Jus Delima Bio Emas Jus Delima Terbaik


Semua ini menyebabkan badan letih lesu dan hilang tenaga serta tidak bermaya apabila sampai di rumah. Apabila mengharungi situasi ini dari hari ke hari, tahun ke tahun berpuluh-puluh tahun menyebabkan kualiti hidup sekeluarga merosot dan terus merosot dari tahun ke tahun.

Situasi tidak dapat diubah. Tetapi kita mampu mengubahsuai diri kita sendiri kearah kualiti hidup yang lebih baik. Bagi mengatasi kemerosotan kualiti fizikal dan rohani masih boleh dan ada peluang yang besar. Tenaga yang hilang perlu diganti dengan mengambil makanan yang mengandungi nutrisi yang seimbang.

Mengamalkan makanan tambahan seperti Jus Delima Bio Emas mampu memulihkan tenaga dan nutrisi yang hilang semasa mengharungi cabaran-cabaran yang ditempuhi setiap hari.

Jus Delima Bio Emas mengandungi bahan-bahan penting yang diperlukan oleh tubuh badan seperti garam mineral, glukosa, zat, vitamin dan lain-lain. Kombinasi bahan ini akan memulihkan tenaga dengan cepat dan membekalkan tenaga yang diperlukan untuk tempuh sepanjang hari.

Dengan bekalan nutrien yang setabil, dapat mengelakkan badan daripada letih lesu, tidak bermaya, lemah sendi dan sebagainya. Ini semua membantu melancarkan proses melaksanakan tugas harian dengan selesa dan mampu fokus dalam sesuatu tugasan.

Jus Delima Bio Emas dihasilkan daripada ekstrak buahan terbaik iaitu delima, anggur, zaitun, kurma, aprikot, al manna dan madu lebah. Tiga ekstrak utama iaitu kurma, al manna dan madu adalah sumber utama yang membekalkan tenaga. Manakala delima, zaitun dan anggur membekalkan sumber antioksidan yang tinggi yang amat baik untuk kesihatan.

Selain itu, semua buah-buahan tersebut mengandungi nilai perubatan yang baik. Beratus-ratus kajian saintifik dan klinikal telah membuktikan kebaikan. Untuk melihat hasil kajian saintifik dan klinikal keatas bahan-bahan tersebut sila klik di sini >>

Website http://www.pomegranatehealth.com/Scientific-Studies_ep_29.html ini menyenaraikan semua kajian yang telah dijalankan ke atas khasiat buah delima sejak tahun 1970han hingga terkini tetapi tidak disertakan dengan link. Ada beratus-ratus kajian. Untuk mencapai artikel berkenaan, sila copy tajuk artikel dan paste ke kotak carian google.Sila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA