↑ Return to Penyakit

Alahan Mengandung Dengan Bio Emas

atasi mabuk mengandung dengan Bio Ema

atasi mabuk mengandung dengan Bio Ema

Alahan mengandung, mabuk mengandung atau morning sickness adalah fenomena biasa yang dialami oleh bakal ibu samaada yang mengandung untuk kali pertama atau memang mengalaminya setiap kali hamil.

Keadaan ini berlaku berkaitan perubahan hormon akibat proses pembentukan janin yang melibatkan berlakunya beberapa perubahan hormon bagi wanita berkenaan.

Lazimnya bentuk alahan mengandung ini pelbagai variasi yang adakalanya agak pelik dan aneh. Ada yang muntah-muntah, rasa loya, pening-pening atau langsung tidak boleh melakukan sebarang kerja kerana badan tidak bermaya.

Ada juga yang mengalami situasi yang lucu lagi tidak masuk akal umpamanya mengidam hendak makan taik ayam..!!! Wanita yang lain pula tidak boleh terhidu bau badan suami. Pantang nampak bayang-bayang suami, terus muntah mencanak-canak…!!!

Ada yang mengalami situasi alahan ini dalam masa yang sengkat untuk dua tiga minggu pertama hamil malah ada juga yang berlarutan sehingga empat atau lima bulan hamil.

________________________________________________________________________________________

Mengenai Jus Delima Bio EmasTM 

Jus Delima Bio Emas ialah Minuman Herba Campuran.

  • Khasiat semua buah-buah yang terkandung dalam produk Delima Bio EmasTMtelah melalui kajian klinikal dan saintifik yang telah dijalankan oleh pelbagai pehak dari serata dunia dan boleh dirujuk di laman web National Institutes of Health – NIH.
  • NIH memuatkan journal-journal serta artikel-artikel berkaitan penyelidikan atau penemuan berhubung dengan dunia perubatan dan menjadi rujukan kepada para pengamal perubatan, penyelidik, pesakit, penuntut dan profesional seluruh dunia.
  • Journal-journal serta artikel yang memuatkan hasil kajian saintifik ke atas bahan-bahan yang digunakan sebagai formulasi dalam JusDelima Bio EmasTM iaitu Ekstrak Delima, Anggur, Zaitun, Kurma, Aprikot, Manna dan Madu boleh semak di sini.
  • Sumber rujukan ini diterbitkan olehNational Institutes of Health – NIH, Amerika Syarikat dan Kanada dan juga universiti-universiti dan pusat penyelidekan yang berkenaan.

Dengan adanya sumber maklumat yang berwibawa mengenai bahan-bahan yang digunakan dalam Jus Delima Bio Emas, diharap ianya memberi panduan dan boleh menggunakanya mengikut tujuan yang bersuaian. Jus Delima Bio Emas juga mempunyai Sijil Pengesahan HALAL JAKIM.

GUNAKAN JUS DELIMA BIO EMAS TANPA WAS-WAS

________________________________________________________________________________________

Walau bagaimana pun Jus Delima Bio Emas mampu membantu mengatasi semua masaalah tersebut. Dengan rasa masam manisnya, Jus Delima Bio Emas memang menepati deria rasa wanita mengandung yang gemarkan rasa masam.

Pati Delima Bio Emas Pati Delima Terbaik Di Malaysia

Jus Delima Bio Emas 750ml sesuai untuk ibu mengandung

Jus Delima Bio Emas mengandungi kadar Vitamin serta zat-zat dan mineral yang tinggi yang amat diperlukan oleh ibu dan juga janin dalam proses pembentukan dan pembesarannya.

Folic acid yang ada dalam buah delima amat diperlukan dalam proses pembentukan tulang belakang dan menghindarkan kejadian sumbing pada mulut bayi.

Madu dan kurma membekalkan tenaga serta menyempurnakan pencernaan yang mengelakkan berlakunya sembelit.

Jus Delima Bio Emas juga menstabilkan paras gula dalam darah yang boleh mengelakkan gejala kencing manis semasa mengandung.

Oleh itu bagi ibu-ibu, samaada yang mengalami masaalah alahan mengandung atau tidak sangat sesuai mengambil Jus Delima Bio Emas bagi mengekal serta mempertingkat tahap kesihatan bagi ibu dan juga bayi di dalam kandungan.Sila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA