↑ Return to Mengenai Kami

Visi Dan Misi

Visi kami ialah untuk menyediakan produk yang bermutu, konsisten dari segi kualiti, boleh diyakini setiap masa, harga yang munasabah sesuai untuk semua etnik.

Kami bercita-cita membina rangkaian pengedaran kami sendiri dengan penubuhan premis perniagaan Jenama BIO EMAS di setiap bandar utama dalam negara ini dengan pengisian produk-produk berjenama BIO EMAS bagi kegunaan rumah tangga daripada produk kesihatan, kosmetik, bilik air, bilik dapur, bilik tidur, bayi dan lain-lain.

Untuk menuju kepada pembinaan rangkaian pemasaran sendiri, buat permulaan akan direalisasikan dalam masa terdekat di premis sedia ada di Pekan, Pahang, diikuti dengan Sungai Petani Kedah, Kuala Trengganu, Trengganu dan Serdang, Selangor.

oooooooooooooo000000000000ooooooooooooo

Bio Emas merupakan satu jenama yang akan mengeluarkan pelbagai produk makanan untuk penjagaan tubuh badan dan juga barangan kegunaan rumahtangga seperti kosmetik, bahan pencuci dan sebagainya.

Kami mempunyai pengalaman memasarkan pelbagai produk sejak tahun 1991 manakala produk makanan tambahan sejak 2011 hingga kini.

Jika dahulu kami hanya memasarkan produk yang dikeluarkan oleh syarikat lain, mulai Oktober 2013 ini kami mula mengeluarkan produk sendiri yang bermula dengan produk Jus Delima Bio Emas.

Produk Kesihatan Jus Delima Bio Emas ini diformulasi daripada ekstrak buah-buahan sunnah yang terdiri daripada delima, zaitun, anggur, aprikot, kurma, manna, madu dan air zam-zam.

Selain produk Jus Delima Bio Emas, kami juga akan mengeluarkan produk kecantikan berasaskan Stem Cell, L-Glutathione, Collagen, Vitamin C serta produk kesihatan/kecantikan khusus untuk wanita.

Jenama Bio Emas juga akan merangkumi barangan keperluan dapur, bilik mandi dan bilik tidur.

Mengenai Kami

1. Nama:
Perniagaan Pirza Bakti – Co. No: CA0019332-K

2. Alamat berdaftar:
19, Lorong 1, Taman Mentiga Jaya
26600 Pekan, Pahang Darulmakmur.

3. Tahun daftar: 1992

4. Tel: 013-904 0627 – Norhafizah / 013-969 6788 – Nordin

Kami mengedarkan Jus Delima Bio Emas dengan cara melantik terus pengedar kawasan tanpa melantik pengedar (stokis) negeri. Cara ini memberi lebih kebaikan kepada pengedar kawasan mendapatkan keuntungan yang lebih baik.

Kami juga membuat jualan online terus kepada pengguna dengan harga yang sama dengan harga jualan terus dengan kos penghantaran percuma bagi Semenanjung manakala bagi Sabah/Sarawak ditambah RM11.00/botol.

Dengan cara ini pengguna Jus Delima Bio Emas tidak perlu keluar rumah, mengharungi kesesakan trafik atau terpaksa menggunakan masa, perbelanjaan minyak, parking dan bayaran tol. Hanya dengan hubungi kami, buat pengesahan dan pembayaran secara online, Jus Delima Bio Emas akan sampai ke rumah atau pejabat.

Kami mengalu-alukan Tuan/Puan, Sdr/Sdri mengedar Jus Delima Bio Emas. Dengan jadi pengedar, anda akan mendapat keuntungan daripada 77% hingga 100%.

Khidmat promosi melalui media cetak dan media letronik akan disiarkan daripada masa kemasa bermula januari 2014.

Rebutlah peluang terawal.

Silalah hubungi kami di talian 013-904 0627 / 013-969 6788 / 019-300 7150 untuk sebarang pertanyaan lanjut atau e-mail kami di bioemas.com@gmail.com.Sila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA