«

»

Sep 15

Khasiat Jus Delima Bio Emas Untuk Wanita

Khasiat Jus Delima Bio Emas Untuk Wanita

Khasiat Jus Delima Bio Emas Untuk Wanita

Ekstrak buah delima mengandungi pelbagai nutrisi, vitamin dan mineral yang amat baik untuk kesejahteraan tubyh badan.

Bagi wanita, ekstrak buah delima mempunyai kebaikan tertentu khususnya dari segi penjagaan kecantikan luaran dan dalaman.

Kandungan antioksidan yang tinggi dalam buah delima bertindak mempercepatkan proses penggantian sel kulit yang mati yang dengan itu menampakkan sel kulit sentiasa segar dan lambat melalui proses penuaan.

Jus Delima Bio Emas boleh digunakan sebagai masker untuk menghilang atau mencegah jeragat. Ini amat berguna terutama untuk ibu-ibu yang baru lepas melahirkan yang biasanya ditumbuhi jeragat kerana perubahan paras hormon semasa proses hamil dan melahirkan.

Jus Delima Bio Emas sangat sesuai diambil oleh ibu-ibu mengandung terutama diperingkat awal kehamilan. Seperti sedia maklum, ibu-ibu hamil bila pergi ke klinik kerajaan akan dibekalkan dengan pil folic acid. Dalam Jus Delima Bio Emas sangat kaya dengan folic acid. Folic acid perlu diambil kerana ia membantu melengkapkan proses pembentukan janin dan rangka badan dengan sempurna dan dengan itu membantu mencegah berlaku masaalah sumbing.

Selain itu Jus Delima Bio Emas mencegah ibu hamil daripada mengalami muntah, loya, pening dan lain-lain simptom awal mengandung. Ia juga membekal tenaga yang diperlukan sepanjang hari. Oleh itu dengan mengambil Jus Delima Bio Emas, ibu hamil dapat melakukan tugas rutin setiap hari tanpa banyak masaalah.

Mengamalkan minum Jus Delima Bio Emas setiap hari akan menstabilkan paras hb ibu hamil dan dengan itu dapat mengelakkan “dipaksa minum air gula”.

Ingin Tahu Lebih Lanjut Mengenai Jus Delima Bio EmasTM ?

Jus Delima Bio Emas ialah Minuman Herba Campuran.

  • Khasiat semua buah-buah yang terkandung dalam produk Delima Bio EmasTM telah melalui kajian klinikal dan saintifik yang telah dijalankan oleh pelbagai pehak dari serata dunia dan boleh dirujuk di laman web National Institutes of Health – NIH.
  • NIH memuatkan journal-journal serta artikel-artikel berkaitan penyelidikan atau penemuan berhubung dengan dunia perubatan dan menjadi rujukan kepada para pengamal perubatan, penyelidik, pesakit, penuntut dan profesional seluruh dunia.
  • Journal-journal serta artikel yang memuatkan hasil kajian saintifik ke atas bahan-bahan yang digunakan sebagai formulasi dalam Jus Delima Bio EmasTM iaitu Ekstrak Delima, Anggur, Zaitun, Kurma, Aprikot, Manna dan Madu boleh semak di sini.
  • Sumber rujukan ini diterbitkan oleh National Institutes of Health – NIH, Amerika Syarikat dan Kanada dan juga universiti-universiti dan pusat penyelidekan yang berkenaan.

Dengan adanya sumber maklumat yang berwibawa mengenai bahan-bahan yang digunakan dalam Jus Delima Bio Emas, diharap ianya memberi panduan dan boleh menggunakanya mengikut tujuan yang bersuaian. Jus Delima Bio Emas juga mempunyai Sijil Pengesahan HALAL JAKIM.

GUNAKAN JUS DELIMA BIO EMAS TANPA WAS-WASSila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA