«

»

Jan 29

Jus Delima Bio Emas Sumber Pemakanan Yang Bagus Untuk Kesihatan

Sumber Pemakanan Yang Bagus Untuk Kesihatan

Pati Delima Bio Emas Untuk Kesihatan Lebih Baik

Pati Delima Bio Emas Sumber Pemakanan

Yang Bagus Untuk Kesihatan

Sebelum pemilihan herba, kami telah mengkaji terhadap beratus-ratus jurnal kajian-kajian saintifik dan klinikal oleh pengkaji-pengkaji profesional daripada institusi penyelidikan dan universiti dari seluruh dunia seperti Amerika Syarikat, Perancis, German, Britain, Mesir, Dudan, Arab Saudi, Iraq, Jordan, Iran, Istrael, India, Bangladesh, Pakistan, Thailand, Malaysia, Indonesia, Korea Selatan dan Jepun ke atas herba-herba tersebut dan daripada kajian-kajian itu mendapati semua herba yang kami pilih mempunyai khasiat yang terbaik untuk kesihatan manusia.

Kegunaan Pati Jus Delima Bio Emas

Fungsi utama Jus Delima Bio Emas ialah untuk penambahbaikan kepada kekurangan nutrisi, mineral serta vitamin yang diperlukan oleh badan pada setiap masa. Kekurangan Nutrisi, mineral dan vitamin inilah menyebabkan badan menjadi lemah dan mudah mendapat serangan penyakit seperti Sakit jantung Darah tinggi Kencing manis Strok Sakit Sendi Sakit buah pinggang Darah Rendah Kanser dan pelbagai penyakit lain yang berpunca daripada serangan bakteria.

Dengan mangamalkan Jus Delima Bio Emas yang mengandungi bahan-bahan yang diperlukan akan membekalkan keperluan nutrisi, zat, vitamin dan bahan mineral yang mencukupi yang akan menjadikan badan sentiasa berada dalam keadaan positif dan cergas, menghindarkan daripada penyakit-penyakit dan mendapat kualiti hidup yang lebih baik walau pun diusia yang lewat.

Pati Delima Bio Emas Untuk Kesihatan Lebih Baik

Pati Delima Bio Emas Sumber Pemakanan

Yang Bagus Untuk Kesihatan

Jus Delima Bio Emas juga membantu memulihkan bagi orang yang telah mengalami masaalah penyakit di atas. Ianya amat bagus diamalkan oleh orang yang berusia 40 tahun ke atas khususnya warga emas dimana mulai usia begini, sel-sel badan mulai lemah untuk menghadapi serangan bakteria.

Adakah Bukti Kajian Saintifik/Klinikal Ke atas Bahan-bahan Yang Digunakan Dalam Pati Delima Bio Emas?

Terdapat lebih 150 jurnal sanitifik dan perubatan yang melibatkan 582 pakar penyelidik yang terbabit dengan 7 jenis bahan yang kami gunakan untuk formulasi Dalam Pati Delima Bio Emas telah membuktikan melalui kajian mereka mana bahan-bahan tersebut terbukti berkesan untuk merawat penyakit-penyakit kronik seperti senarai di atas.

Kami meletakkan semua journal tersebut samaada yang telah lengkap atau yang peringkat kajian serta yang pro & kontra untuk tatapan. Oleh itu amalkanlah Dalam Pati Delima Bio Emas tanpa was-was.

Dalam Pati Delima Bio Emas mematuhi syarat Pensijilan HALAL, MeSTI dan mematuhi syarat-syarat pembuatan makanan seperti yang ditetapkan oleh Akta Makanan 1983.

Di bawah ialah senarai semua journal tersebut. Terdapat pelbagai kategori kajian untuk tatapan, termasuk yang berstatus preview kepada kajian yang sedia ada.

Siapakah Yang Membuat Kajian Saintifik Dan/Atau Klinikal Itu?

Untuk mengetahui siapa ahli-ahli sains dan ahli perubatan penyelidik tersebut sila [KLIK] sini >>. Setiap dari mereka menjalankan kajian secara berpasukan dan hasil daripada kajian mereka itu ada yang dibuat review oleh pasukan pengkaji yang lain pula. Dan bukan satu dua journal sahaja yang dihasilkan setiap dari mereka, malah lebih daripada itu. Untuk mengetahui kajian mereka yang lain, sila klik nama masing-masing.

Bilangan Penyelidek (sehingga 2018) Yang Membuat Kajian Ke atas:

  1. Delima: 134
  2. Al Manna: 34
  3. Kurma: 114
  4. Biji Aprikot: 95
  5. Zaitun: 51
  6. Biji Anggur: 98
  7. Madu Lebah: 56

JUMLAH PENYELIDIK: 582

Berikut ialah journal-journal serta artikel yang memuatkan hasil kajian saintifik keatas bahan-bahan yang digunakan sebagai formulasi dalam Jus Delima Bio Emas iaitu Ekstrak Delima, Anggur, Zaitun, Kurma, Aprikot, Manna dan Madu:Sila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA