«

»

Sep 25

Cara Minum Jus Delima Bio Emas

Cara Minum Jus Delima Bio Emas TM:

Jus Delima Bio Emas Untuk Sakit Kronik

Jus Delima Bio Emas Jus Delima Terbaik

1. Orang Dewasa:
i. Untuk menjaga kesihatan (maintain) – minum Jus Delima Bio Emas 1 sudu besar sebelum sarapan pagi dan 1 sudu besar sebelum masuk tidur malam.

ii. Sebagai bantuan tambahan kepada masaalah: minum Jus Delima Bio Emas 2 sudu besar sebelum sarapan pagi dan 2 sudu besar sebelum tidur malam. Jika perlu boleh tambah 2 sudu besar 1 – 2 jam selepas makan tengahari.

2. kanak-kanak:
i. Satu bulan hingga satu tahun: sapu sedikit Jus Delima Bio Emas dengan jari yang bersih pada bibir.

ii. satu tahun hingga 10 tahun: minum Jus Delima Bio Emas satu sudu teh sebelum sarapan pagi dan 1 sudu teh setengah jam selepas makan malam.

Jika Minum Lebih Daripada Sukatan Yang Disyorkan:

Jika minum Jus Delima Bio Emas lebih daripada sukatan yang disyorkan tidak ada apa-apa mudharat kerana Jus Delima Bio Emas ini adalah makanan semula jadi (suplemen) yang berasal daripada buah-buahan dan madu lebah, bukan bahan sintetik atau drug.

 

Ingin Tahu Lebih Lanjut Mengenai Jus Delima Bio EmasTM ?

Jus Delima Bio Emas ialah Minuman Herba Campuran.

  • Khasiat semua buah-buah yang terkandung dalam produk Delima Bio EmasTM telah melalui kajian klinikal dan saintifik yang telah dijalankan oleh pelbagai pehak dari serata dunia dan boleh dirujuk di laman web National Institutes of Health – NIH.
  • NIH memuatkan journal-journal serta artikel-artikel berkaitan penyelidikan atau penemuan berhubung dengan dunia perubatan dan menjadi rujukan kepada para pengamal perubatan, penyelidik, pesakit, penuntut dan profesional seluruh dunia.
  • Journal-journal serta artikel yang memuatkan hasil kajian saintifik ke atas bahan-bahan yang digunakan sebagai formulasi dalam Jus Delima Bio EmasTM iaitu Ekstrak Delima, Anggur, Zaitun, Kurma, Aprikot, Manna dan Madu boleh semak di sini.
  • Sumber rujukan ini diterbitkan oleh National Institutes of Health – NIH, Amerika Syarikat dan Kanada dan juga universiti-universiti dan pusat penyelidekan yang berkenaan.

Dengan adanya sumber maklumat yang berwibawa mengenai bahan-bahan yang digunakan dalam Jus Delima Bio Emas, diharap ianya memberi panduan dan boleh menggunakanya mengikut tujuan yang bersuaian. Jus Delima Bio Emas juga mempunyai Sijil Pengesahan HALAL JAKIM.

GUNAKAN JUS DELIMA BIO EMAS TANPA WAS-WASSila KLIK imej di bawah untuk mendengar mengenai Jus Delima Bio Emas


<< KEMBALI KE HALAMAN UTAMA